blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG hate
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
HateLord



Ankety - Vysledky
pridal HateLord 30.6. 2007 o 12:32

Takze mame tu vyhodnotenie prvej ankety z tyzdna medzi 25.6. a 1.7. 2007.
Dve tretiny (16) hlasujucich ma heslo dlhe 5-8 znakov, dlhsie ako 12 znakov ma len jeden clovek. Zda sa teda, ze vacsina hesiel je pomerne jednoducha a malo bezpecna, je mozne ze medzi nimi su aj nahodne a nezmyselne hesla, ale dlzka 5-8 znakov by mohla predstavovat datum alebo nejake stredne dlhe slovo.



Je nedela 8.6. a ja uzatvaram druhu anketu ktorej vysledok je opat velmi jasny, priblizne dve tretiny hlasujucich (13) maju najradsej biele maso, dva hlasy dostala moznost "ludske maso" ale kedze hlasujuci sa neprihlasili, neberiem tieto hlasy vazne.



S jednodnovym oneskorenim sposobenym mojej ucasti na Masters Of Rock vo Vizoviciach uverejnujem v pondelok 16.7. vysledky tretej ankety; prevazna vacsina pri sledovani porna uprednostnuje sukromie a anonymitu, 
konkretne 5 ludi filmy a 14 ludi obsah na internete. Dvaja ludia maju najradsej striptiz ajeden clovek o erotiku nema zaujem.
 


Dalsia anketa ukazala, ze vacsine ludi vyhovuje teplota 20-30 °C, prijatelne minimum bolo -10 °C a maximum 40 °C.



Pocas tyzdna od 23.7. toho pravdepodobne zistime viac, zatial sme sa dozvedeli ze medzi teoreticky prijatelne sposoby samovrazdy patri 
hlavne otrava a ze otazka na tuto temu podla vacsiny uzivatelov (na rozdiel od moderatora) nie je moralne nevhodna a nie je 
dostatocnym dovodom na uzatvorenie diskusie. Aj napriek tomu moderator diskusiu uzatvoril, takze ankety pokracuju 
v novej diskusii a uvidime, kedy sa dozvieme vysledky tej sucasnej.



Otazka zatial poslednej ankety znela: "Myslite si, ze forum na sectore nie je riadene pravidlami, ale svojvolnymi rozhodnutiami moderatora?" 10 uzivatelov si mysli ze v skutocnosti na fore sectoru ziadne pravidla neplatia, polovicny pocet, teda 5 uzivatelov, si mysli ze moderator svojimi subjektyvnimi nazormi forum neovplyvnuje a dvom uzivatelom to na tom nezalezi. Vzhladom na neskory zaciatok som tuto anketu nechal otvorenu az do pondelka.



Vysledky dalsej ankety o jedle su pomerne strucne, 4 ludia nejedia zdravu stravu lebo ju udajne nepotrebuju, 8 ludom to naopak chuti.



Vysledky dalsej ankety uverejnim o tyzden.



Prístupov 2619
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Hatebreed + As I Lay Dying
[ 15.9.2007] (príspevkov 1)
motogp
[ 18.8.2007] (príspevkov 1)
Brutal Assault 2007
[ 16.8.2007] (príspevkov 4)
Red Bull X-Fighters
[ 24.7.2007] (príspevkov 3)
Ankety - Vysledky
[ 30.6.2007] (príspevkov 0)